Full service

Wil je een compleet nieuwe website omdat je als bedrijf of organisatie een nieuwe richting inslaat of beter wenst aan te sluiten op jouw doelgroep? Naast onze losstaande services bieden wij ook een totaal pakket aan. Hierbij verzorgt iBuro van begin tot eind een website of webshop.

Kloppend geheel

iBuro is gespecialiseerd in het bouwen van complete websites en richt zich op de vier pijlers: webdesign, webdevelopment, webshops en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Deze services overlappen elkaar en dat vereist dat het een kloppend geheel wordt. Op zowel de korte als lange termijn heb je hier baat bij. Het voorkomt onduidelijkheden doordat verschillende partijen zijn betrokken bij het eindproduct, namelijk de website.

Technisch in orde

Het proces begint bij webdesign in samenspraak met webdevelopment. Zodat niet alleen de positionering maar ook de gebruiksvriendelijkheid tot zijn recht komt. Als aanvulling op webdevelopment wordt zoemachine optimalisatie (SEO) ingezet voor de technische kant van de website en de contentinvulling. De website is zowel aan de voor- als achterkant waterdicht.

Website op maat

Een website is een digitaal middel waarmee doelen behaald dienen te worden. Dat vereist een strategie. Wij ontwerpen en ontwikkelen de website naar wens en de laatste standaarden. Deze website wordt geoptimaliseerd naar jouw bedrijfsdoelen en marktwensen.

Eigenschappen van een solide website

Omdat dat een website dient als online (belangrijkste) kanaal, is het van belang dat deze solide en succesvol staat. Eigenschappen die bij iBuro terug komen als het gaat om een website zijn: beveiliging, zicht- en vindbaarheid, bezoekerservaring, laadtijd en conversie.

Lange termijn doelstellingen

Nadat de website op maat is gemaakt, is het noodzakelijk om deze te blijven updaten. Het online landschap verandert voortdurend en dit vraagt om een gedegen aanpak voor de lange termijn. Zo zorg je ervoor dat bovenstaande eigenschappen hun werk blijven doen. Met name de zicht- en vindbaarheid. Wil je de concurrentie voorblijven en gevonden blijven worden in de zoekmachines? Onze losstaande service zoekmachineoptimalisatie helpt hierbij. Met een audit en terugkerende nieuwe content blijf je de doelstellingen behalen.

Bekijk ook deze projecten

Binckhorst

Ontwerp en implementatie van een webshop binnen het Autopartshop platform voor de presentatie en verkoop van auto-onderdelen en sloopauto’s

Passend Lezen

Realisatie intranet module op basis van WordPress met o.a. kennismanagement model

Overzicht van alle services

Webdesign

Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign

Lees meer

Webdevelopment

Gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Denk aan API koppelingen, uitgebreide backoffice systemen en maatwerk webshops. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Lees meer

E-commerce (webshop)

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Lees meer

Wil je gebruik maken van een van onze services?

Of van ons complete pakket? Neem contact op met iBuro om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.