Webshop

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te genereren. Hoe gemakkelijker iemand jouw product(en) kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Door in te spelen op de behoeftes van je doelgroep en daarmee diegene aan te spreken, loop je voor op alle anderen. Een dertien in een dozijn webshop werkt niet meer in deze tijd. Onze webshops sluiten naadloos aan op de wensen en behoeftes van je doelgroep. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid en zodoende meer conversie.

Al onze webshops zijn maatwerk, schaalbaar, geschikt voor de lange termijn, uniek en persoonlijk. Het proces ziet er zo uit:

Inventariseren

In het eerste gesprek leren we jou kennen. Hierin bespreken we wat je met de webshop wil bereiken. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Waarom wil je überhaupt een webshop? Wat vind je mooi? et cetera. Ook maken we een concurrentenanalyse, wat kunnen we van hen leren?

Ontwerpfase

Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de gehele structuur (user experience) neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een webshop. Als alle wireframes gemaakt zijn, gaan we verder met de user interface, het visuele ontwerp.

Het ontwikkelen doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project.

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat!

Omdat wij ontwerp als losse dienst zien, kun je hier een uitgebreide tekst over de webdesign fase vinden. Heb je al een ontwerp? Dan slaan we deze fase over.

Bouwfase

Als het grafisch ontwerp goedgekeurd is gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang op een testserver volgen.

Testfase

Na het bouwen van de webshop gaan we deze uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles technisch perfect draait; zowel de achterkant als de voorkant en uiteraard op elk device.

Introductie & live!

Als de webshop (bijna) klaar is voor oplevering krijg je van ons een introductie van het CMS. Je wil namelijk gelijk goed van start gaan. Tevens wordt alles klaargezet qua hosting, e-mails en andere randzaken. Bovendien regelen we hosting, e-mail, domeinnamen en SSL certificaten voor je indien gewenst.

En hoe verder?

Na de oplevering begint het online avontuur pas. Het draait om doelen stellen en deze te behalen. We maken dat graag met je waar. Dit doen we door middel van online marketing.

Bekijk ook deze projecten

Gerrits Automotive

Implementatie van een meertalige webshop binnen het Autopartshop platform voor de presentatie en verkoop van auto-onderdelen en sloopauto’s

H-Trans

Realisatie portaal voor het registreren van pakbonnen en planning waarbij de klant direct op de hoogte wordt gehouden

Overzicht van alle services

Webdesign

Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign

Lees meer

Webdevelopment

Gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Denk aan API koppelingen, uitgebreide backoffice systemen en maatwerk webshops. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Lees meer

E-commerce (webshop)

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Lees meer

Wil je gebruik maken van een van onze services?

Of van ons complete pakket? Neem contact op met iBuro om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.