Over ons

Passie voor het internet

iBuro is een full service internetbureau gevestigd in Leiden. Wij zijn een klein team van mensen met passie voor het internet. Die passie en onze kennis op het gebied van ontwerp, webdevelopment en online marketing passen wij met plezier toe voor onze opdrachtgevers.

Het team

Zowel Merlijn en Bart zijn beide specialist in webdevelopment. Waar Merlijn zijn expertise ligt bij maatwerk webdevelopment, api's en Umbraco, is Bart vakman in Wordpress onderhoud, webdesign en de technische kant van SEO. Ter aanvulling werken wij samen met een ervaren SEO & SEA content marketeer.

No-nonsense aanpak

Wij bieden hoogwaardige ondersteuning bij de totale digitale strategie van onze klanten. Van advies geven tot creëren en optimaliseren. Wij kijken verder dan alleen onze eigen diensten en denken in oplossingen in plaats van producten.

Vanaf het concept tot de technische realisatie denken wij met je mee over de te volgen online marketing strategie. Een gestructureerde en gedreven aanpak, korte communicatielijnen en transparante kosten; een oplevering naar ieders tevredenheid, op tijd en binnen budget. iBuro werkt samen vanuit een persoonlijke insteek en hecht belang aan een langdurige vertrouwensrelatie.

Expertise sinds 2003

Sinds 2003 bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij interactieve webbased oplossingen voor diverse branches zoals de overheid, semi-overheid en het mkb. Met onze jarenlange ervaring en méér dan honderd opgeleverde projecten, heeft iBuro de kennis en expertise in huis.

Hoewel wij bij iBuro al langere tijd ervaring hebben, blijven wij onszelf ontwikkelen. Onze expertise komt terug in webdevelopment voor Microsoft .Net platform en Wordpress. Daarnaast zijn wij specialist in Automotive webshops.

Op maat gemaakt

Wij geloven niet in standaardpakketten en kant-en-klaar-oplossingen. Ieder bedrijf is immers anders. In plaats daarvan zoeken we naar een op maat gemaakte oplossing. Uiteraard combineren we maatwerk met efficiëntie: we hebben al een hoop modules en werkmethoden ontwikkeld waardoor we niet continu het wiel opnieuw hoeven uit te vinden.

Kennis maken

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, of kom gewoon even langs voor een kop koffie of thee. Wij vertellen met plezier over onze passie, maar bespreken ook graag jouw vraagstukken over online marketing.

Bekijk ook deze projecten

Autodemontage Veenendaal

Implementatie van een meertalige webshop binnen het Autopartshop platform voor de presentatie en verkoop van auto-onderdelen en sloopauto’s

Dynamic Telecom

Realisatie CRM applicatie voor het registreren van Tickets, beheren relaties en versturen van facturen middels een API koppeling met SnelStart.

Overzicht van alle services

Webdesign

Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign

Lees meer

Webdevelopment

Gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Denk aan API koppelingen, uitgebreide backoffice systemen en maatwerk webshops. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Lees meer

E-commerce (webshop)

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Lees meer

Wil je gebruik maken van een van onze services?

Of van ons complete pakket? Neem contact op met iBuro om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.