Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Elk traject is maatwerk. Wij maken rapporten, doen audits, achterhalen zoekwoorden, analyseren concurrenten, optimaliseren SEO op de voor- en achtergrond (zowel tekstueel als technisch) en geven daarbij strategisch advies. Op deze manier leer je als organisatie meer over online marketing. Kennisdeling is de sleutel naar succes.

We bieden om deze reden ook geen standaardpakketten aan. Onze eerst vraag is: waar wil je graag op gevonden worden? Als die vraag beantwoord is ontwikkelen we een plan.

Inventariseren

In het eerste gesprek bespreken we wat je precies wil bereiken met SEO. Uiteraard begrijpen we dat je hoger in de zoekmachines ranken en daarmee meer bezoekers naar je website wil laten leiden. Om een completer beeld te krijgen, gaan we in op de volgende vragen: Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen? Wie is je doelgroep? Hoe wil je ze bereiken? Hoeveel tijd wil je zelf in online marketing steken? We bespreken trends en ontwikkelingen en zorgen dat we gelijk goed van start kunnen gaan.

Ook bepalen we de insteek van de samenwerking, dit zijn in grote lijnen de twee mogelijkheden:

Auditen

Na het eerste gesprek analyseren we waar je website, webshop of webapplicatie om te zien waar we kunnen optimaliseren. Een audit leert ons waar jij staat.

We checken op:

Om zoveel mogelijk rendement te behalen gebruiken we voor de audit verschillende tools:

Updaten

Zoekmachine optimalisatie is een proces voor de lange termijn. Het web verandert, de spelregels van de grootste zoekmachine (Google) transformeren, je concurrentie wordt steeds slimmer. Kortom: alles is in beweging. Je behaalt hierdoor alleen korte termijn doelstellingen met één audit, in tegenstelling tot continuïteit waarmee je nu en later zicht- en vindbaar blijft.

Content

Op basis van het SEO maandenplan wordt een contentkalender opgesteld, waarbij in samenspraak met jou, de hoeveelheid en de frequentie van nieuwe content wordt bepaald. Deze content in de vorm van teksten worden aangeleverd door ons. In elke fase van de klantreis op de website komt content aan bod. Dit betekent niet dat er telkens opnieuw over hetzelfde onderwerp geschreven moet worden. Het kan ook zo zijn dat bestaande teksten worden geredigeerd of deels worden hergebruikt en herschreven voor nieuwe teksten.

Bekijk ook deze projecten

Online Talent Manager

Ontwerp en implementatie website in WordPress voor het HR Tech Platform, waar psychologie en IT samenkomen.

KijkOpleren.com

Ontwerp, realisatie en hosting website binnen WordPress voor de onderwijspsycholoog met jarenlange ervaring op het gebied van leren en opleiden.

Overzicht van alle services

Webdesign

Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign

Lees meer

Webdevelopment

Gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Denk aan API koppelingen, uitgebreide backoffice systemen en maatwerk webshops. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Lees meer

E-commerce (webshop)

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Lees meer

Wil je gebruik maken van een van onze services?

Of van ons complete pakket? Neem contact op met iBuro om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.