Onze projecten

Terug naar overzicht

Uitvaartmedia

UitvaartMedia is sinds 1985 dé vakuitgeverij voor de uitvaartbranche en houdt iedereen die professioneel te maken heeft met het verzorgen van een uitvaart op de hoogte van nieuws, achtergronden, trends en ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche. Dat gebeurt via diverse kanalen, media en online platforms

Projectomschrijving

Ontwerp en realisatie website op basis van WordPress met daarin de onderdelen vakbladuitvaart.com, branchebladuitvaartzorg.nl, werkenindeuitvaart.nl en uitvaartbranchemonitor.com. Met ieder onderdeel een eigen logo en kleurindeling.

uitvaartmedia.com

Bekijk ook deze projecten

Pink Roccade Local Government

Pink Roccade Local Government

Realisatie Internet portaal voor burgers waarbij inzicht kan worden gegeven in inkomsten, schulden en jaaropgaven

KijkOpleren.com

KijkOpleren.com

Ontwerp, realisatie en hosting website binnen WordPress voor de onderwijspsycholoog met jarenlange ervaring op het gebied van leren en opleiden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Webdesign

Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign

Lees meer

Webdevelopment

Gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Denk aan API koppelingen, uitgebreide backoffice systemen en maatwerk webshops. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Lees meer

E-commerce (webshop)

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Lees meer