Webdesign

Aan de slag met de bouw van een website door een professional uit Leiden? Kies dan voor website ontwerp van iBuro, jouw partner in online succes! Benieuwd naar hoe wij in de praktijk te werk gaan en de samenstelling van ons team, bezoek dan eens onze portfolio pagina of bekijk de samenstelling van ons team. Ontmoet op deze manier eens onze webdesigner en tevens marketing specialist uit Leiden. Een website laten maken is niet zomaar een kleine aangelegenheid, vertrouwen en resultaatgerichtheid zijn hierbij dan van groot belang.

Ideeontwikkeling & het concept

In de eerste fase bij het maken van je website bespreken we wat je mooi vindt en doelstellingen. Wat is je visie? Waardering? Discussies, info verzamelen. Vervolgens een concept ontwikkelen dat past bij visie. Dit concept terug in visuele vormgeving, webdesign.

Visuele interface (user interface)

Zodra de structuur goed staat, gaan we verder met het 'uitzoeken' van de wireframes. Bij het samenstellen van de wireframe maken we niet alleen een keuze in de Call-to-action elementen, kleur, iconen, maar ook de verdere uitstraling zoals de beeldtaal en lettertype krijgen vorm. We leveren het webdesign per stukje op. Jouw feedbacken wensen zijn hierbij belangrijk. Als klant heb je veel invloed tijdens het behalen van de doelen. Wij geven sturing, maar bepalen samen de stijl.

Website-inhoud

Bij webdesign hoort uiteraard ook tekst. Doordat we jou, de onderneming en het product/dienst of service beter leren kennen, vertalen we de boodschap die je wil overbrengen op jouw doelgroep of klanten. Samen bepalen we het gebruik van de juiste tone of voice. Dat beeld tekst, beeld en grafisch ontwerp elkaar versterken mag duidelijk zijn. Zo wordt jouw verhaal overgebracht op de website door een sterk webdesign . De teksten en bijbehorende tekst structuur worden ingestoken op SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Liever zelf je content op je website plaatsen? Dan hebben we goed nieuws! iBuro vervaardigd ook WordPress websites of sites in Umbraco CMS. Beide zijn website systemen waarmee jij zelf de inhoud kan aanpassen. Ook voor dit soort websites kunnen we voor jou een mooie modern webdesign ontwikkelen. Hierdoor

heb jij straks een geheel eigentijdse website waarmee je het vertrouwen wint van je bezoekers. Zij maken op deze manier kennis met een professioneel bedrijf. Samen met onze SEO marketing plan zal dit ten goede komen van de conversie op de site. Want alleen prijs van het kostenplaatje moet zich natuurlijk wel terugverdienen.

Momenten van feedback

Tijdens de wireframe en ontwerpfase is er op elk moment feedback mogelijk over het ontwerp. Aanpassingen zijn eenvoudig en in de development fase minder gemakkelijk. Feedback is essentieel. Hoe oordeel je over het ontwerp? Past dit bij jouw identiteit? Maar we gaan verder als dat, niet alleen testen we de gebruiksvriendelijkheid tov de concurrentie, nee we bekijken ook de snelheid zoals deze gemeten wordt door Google. We blijven verbeteren totdat we samen trots zijn op het resultaat. Zodat we er beide zeker van kunnen zijn dat de site een ruime tijd mee kan om zich te kunnen bewijzen voor jouw bedrijf.

Laatste controle van de website

In tegenstelling tot veel andere website bouwers hebben wij geen limiet op feedbackmomenten. Daarom kan het wat duren voor de definitieve check van het webdesign plaatsvindt. Tevredenheid is ons doel! Zolang jij niet tevreden bent, zitten wij ook niet lekker. Nieuwsgierig geworden naar iBuro webdesign Leiden? Neem dan eens contact met ons op!

Bekijk ook deze projecten

Uitvaartmedia

Ontwerp en realisatie website binnen WordPress voor dé vakuitgeverij voor de uitvaartbranche, met het laatste nieuws, achtergronden, trends en ontwikkelingen.

Binckhorst

Ontwerp en implementatie van een webshop binnen het Autopartshop platform voor de presentatie en verkoop van auto-onderdelen en sloopauto’s

Overzicht van alle services

Webdesign

Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign

Lees meer

Webdevelopment

Gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Denk aan API koppelingen, uitgebreide backoffice systemen en maatwerk webshops. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Lees meer

E-commerce (webshop)

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Lees meer

Wil je gebruik maken van een van onze services?

Of van ons complete pakket? Neem contact op met iBuro om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.