Projecten

Benieuwd wat wij zoal hebben gedaan voor verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende branches? Bekijk hieronder een greep uit onze projecten. iBuro is digitale partner voor online succes voor onder meer autobedrijven, ICT-bedrijven, opleidingsinstituten en meer. Omdat iBuro een full service internetbureau is en maatwerk levert, varieert onze service. Om een beter beeld te verschaffen wat wij allemaal voor jouw onderneming kunnen betekenen, zijn hieronder onze projecten opgesomd.

Onze WordPress projecten

Interfacegroep

Interfacegroep

Ontwerp en implementatie website voor de Interface Groep dat investeert met kennis, netwerk & kapitaal in bedrijven die businesstransformaties waarmaken

KijkOpleren.com

KijkOpleren.com

Ontwerp, realisatie en hosting website binnen WordPress voor de onderwijspsycholoog met jarenlange ervaring op het gebied van leren en opleiden.

Passend Lezen

Passend Lezen

Realisatie intranet module op basis van WordPress met o.a. kennismanagement model

Online Talent Manager

Online Talent Manager

Ontwerp en implementatie website in WordPress voor het HR Tech Platform, waar psychologie en IT samenkomen.

De Facultatieve Groep webshops

De Facultatieve Groep webshops

Realisatie gedenkboetiek webshops, voor de presentatie van een uitgebreide collectie urnen, assieraden en andere kunstwerken.

Interface-ict

Interface-ict

Ontwerp en implementatie website in WordPress voor De flexibele en moderne ICT-detacheerpartner voor overheidsorganisaties

Aenergie

Aenergie

iBuro ontwierp en realiseerde in samenwerking met Aenergie de nieuwe website binnen WordPress.

Uitvaartmedia

Uitvaartmedia

Ontwerp en realisatie website binnen WordPress voor dé vakuitgeverij voor de uitvaartbranche, met het laatste nieuws, achtergronden, trends en ontwikkelingen.