Onze projecten

Terug naar overzicht

De Facultatieve Groep webshops

Vanaf de oprichting in 1874 heeft ‘de Facultatieve’ zich ingezet om cremeren in Nederland mogelijk te maken en werd hier in 1913 het eerste crematorium geopend: Westerveld.

Projectomschrijving

Realisatie gedenkboetiek webshops in samenwerking met Onze Kapel voor de vormgeving, voor de presentatie van een uitgebreide collectie urnen, assieraden en andere kunstwerken.

gedenkboetiek.bc-westerveld.nl

Bekijk ook deze projecten

Aenergie

Aenergie

iBuro ontwierp en realiseerde in samenwerking met Aenergie de nieuwe website binnen WordPress.

De Facultatieve Groep Plechtigheid

De Facultatieve Groep Plechtigheid

Realisatie Plechtigheidsmodule voor begraafplaatsen en crematoria

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Webdesign

Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign

Lees meer

Webdevelopment

Gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Denk aan API koppelingen, uitgebreide backoffice systemen en maatwerk webshops. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Lees meer

E-commerce (webshop)

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Lees meer