Onze projecten

Terug naar overzicht

Maresia Auto Recycling

Demontage en verkoop van gebruikte auto-onderdelen, recyclen van afgeschreven (sloop)auto’s en in- en verkoop van (schade-)auto’s. Reeds in 1962 is Maresia B.V. opgericht te Kaatsheuvel en bestaat inmiddels 50 jaar! Maresia is tevens medeoprichter van de brancheorganisatie STIBA (1985). In 1975 zijn er voor de eerste keer grote investeringen gedaan ten behoeve van de medewerkers en, heel belangrijk, het milieu.

Projectomschrijving

Implementatie van een meertalige webshop binnen het Autopartshop platform voor de presentatie en verkoop van auto-onderdelen en sloopauto’s. Het platform is gebouwd binnen UmbracoCMS met focus op (laad) snelheid, gebruikersvriendelijkheid en geoptimaliseerd voor Google vindbaarheid.

www.maresia.eu

Bekijk ook deze projecten

Aenergie

Aenergie

iBuro ontwierp en realiseerde in samenwerking met Aenergie de nieuwe website binnen WordPress.

Pink Roccade Local Government

Pink Roccade Local Government

Realisatie Internet portaal voor burgers waarbij inzicht kan worden gegeven in inkomsten, schulden en jaaropgaven

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Webdesign

Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign

Lees meer

Webdevelopment

Gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Denk aan API koppelingen, uitgebreide backoffice systemen en maatwerk webshops. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Lees meer

E-commerce (webshop)

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Lees meer